Diensten

We zijn gespecialiseerd in alle schilder- en decoratiewerken. Van schilder- en behangwerken tot vloerbekleding en gordijnen. Wij voeren steeds de totaalafwerking uit. Ook voor totaalprojecten zoals metselwerk, bezetting, chauffage en renovatie bent u bij ons aan het juiste adres. Waar we echter vooral op hameren is het geven van professioneel advies. 

Schilderwerken

Als particulier, bedrijf of organisatie kan u bij ons terecht voor perfect uitgevoerde schilderwerken, zowel binnen als buiten. Wij maken gebruik van de beste producten en materialen om steeds hetzelfde eindresultaat te kunnen leveren. 

Behangwerken

Het gebruik van behangpapier is weer helemaal trendy. Het kleed een kamer aan en in combinatie met verf zorgt het voor een bepaalde sfeer, van klassiek tot modern. 

Vloerbekleding

Bij ons hebt u de keuze uit verschillende vloerbekledingen zoals laminaat, vinyl en tapijt, waaruit u nog eens kan kiezen uit de verschillende materialen, designs en kleuren.  De plaatsing wordt verzocht door ons professioneel team die eerst de ondergrond zullen egaliseren. Dit garandeert steeds een naadloze plaatsing.